1 Kos Avto 5V 3A Vmesnik USB Polnilnik Avto Zraka Čistilec Ionizer Negativni Ion Uporabite za TOYOTA,Camry,Corolla,Yaris,RAV4,Reiz,Križarjenje

w62

€12.43

Nov izdelek

Značilnosti:

12V, USB vhodni tok 3A.Negativne ione sprostitev več kot 2 milijona / CC.Prvotni parkirni prostor je nameščen, avto je bolj urejeno in bolj priročen za uporabo.

Opomba: Ta model je primeren za Toyota modeli z luknjo velikosti 33*22 mm.Zaradi preveč modeli, zamenjava je prehitro.Pred nakupom, prosimo, merjenje vgradni položaj vašega avtomobila, glej, če je velikost izdelka je prav, in se izognili težave, ki se vračajo.

Delovanje negativnih ionov: zrak negativne ione, ki so oblikovani s kombinacijo prostih elektronov v molekule kisika v zraku, z negativnimi stroški, dodatno elektroni in ugled "vitamini zraka" in "vitamini zraka".

Njegove naloge so:

1, odstranite formaldehid, benzen, TVOC in drugih škodljivih plinov, čist zrak, znanstveni poskusi so pokazali, da 2000 negativnih ionov na kubični centimeter, 24 urah, škodljivih za formaldehid, benzen, amoniak, TVOC, itd.v zrak v zaprtih prostorih plina, odstranitev hitrost je večja od 86%.

2, dim in odstranjevanje prahu: negativne ione, se lahko hitro nevtralizirali pozitivnih ionov v zraku, "second-hand cigarete", kuhinja hlapov in prahu, ki lebdi v zraku.Negativno so polna negativnih ionov in plava v zraku z pozitiven naboj dim, prah se nevtralizira elektroda, da bi se obori naravno.

3 odstranite vonj: ni v bistvu so trije načini, kako odstraniti vonj po negativnih ionov: zavijanje, nevtralizacija, določene kemične reakcije.Vonj, bakterije in dima, ki povzroči zraku vonj so pozitivno nabit, medtem ko negativni ioni imajo negativen naboj.Za nevtralizacijo.

4, bactericidal in bacteriostatic funkcija: Negativne ione zlahka absorbirajo različne viruse in bakterije, ki povzročajo strukturne spremembe ali prenos energije, kar vodi v njihovo smrt.Prah sterilizacijo, zmanjšanje škode, ki so na drugi strani cigarete, ki je bolj učinkovita, okoljsko zdravje, je vidna.

5, zdravje in dolgoživost učinek zraka vitamini: negativni ioni so tako imenovane "dolgo življenje".Vpliv na živčni sistem: v možganski skorji funkcijo in duševne dejavnosti je mogoče okrepiti, duh je invigorated, učinkovitost dela je izboljšati, in na kakovost spanja lahko izboljša.

Majhni izdelki, ki reševanje velikih problemov.

Oznake: za infiniti qx56, toyota yaris 2004 usb adapter, toyota corolla, toyota rav4, tundra usb, usb b 22 mm, vw jetta trim, avtomobil ion, pioneer usb toyota, avto polnilec pd toyota

Out Power 0
Vrsta Materiala PVC
Napetost 12V
Element Teža 0.08kg
Postavka Velikost 33*22 mm
Ime Modela Za Toyota
Postavka Vrsta Kabli, Adapterji & Vtičnice
Vmesnik 0
Blagovna Znamka DQ
Posebne Funkcije USB

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki