Umetni Zasebnosti Plošče Topiary Varovanje Rastlin UV Zaščito Zasebnosti Zaslon Vrtne Ograje Za vsako. Dvorišču Doma Dekor

w299

€5.50

-0.82

€6.32

-12 %

Nov izdelek

Značilnosti:

1. Visoko kakovostni material: iz okolju prijazne in brez vonja visoko kakovostne plastike, poliestrskih vlaken, v listih izgleda naravno in ne zbledi pod soncem in dežjem.To je odporna na visoke in nizke temperature, ki so posledica staranja.Lahko se uporablja na prostem, za dolgo časa.

2. Zaščita zasebnosti: ograje listi so postavljeni dovolj blizu, da blokira močni sončni svetlobi, in hkrati omogočajo zraku, da kroži.Kraj ograje na območju, ki bi lahko bili izpostavljeni.Medtem okrasitev svoje hiše, lahko tudi zaščito zasebnost in preprečite radovedne sosedov in mimoidočih pogled na svoj umik.

3. Za zmanjševanje hrupa: Na realne listi lahko tudi vlogo vetrobransko steklo, zmanjšanje hrupa ulice, kar si relaxa.

4. Priročno namestitev in enostaven za čiščenje: mreža na hrbtni strani ograje lahko neopazno povezani in okrašena.Z dobro fleksibilnost, da se lahko upogne.Na liste vinske trte lahko ohranili zimzelena videz vse leto brez zalivanje in obrezovanje, enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

5. Multi-namen: umetno zasebnosti ograjo, ki se lahko uporablja za balkon zasebnosti, zaščita, terasa dekoracija, poročni steno, bar dekoracijo sten, komercialne prijavite dekoracijo sten, restavracija dekoracijo sten, itd.

Specifikacija:

Material: plastika

Slog: lubenica listov

Velikost(appprox.): 0.5*1meters, 0.5*3meters

Seznam Vsebine:

1*Umetni Leaf Roll Pregled

Oznake: bonsaj, za dom, balkon zaslon, vrt zasebnosti, umre ograjo, dvorišču, fenc, tuljave za električne ograje, umetni ograjo rastlin, til topiary

Številka Modela Umetni Listov Zasebnosti Ograjo
Tlak Obdelan Les Tip Kemični
Vrsta Ograje, Trellis & Vrata
Funkcija 03 pribor vrt
Funkcija Preprosto Sestaviti
Funkcija 01 balkon Zasebnih zaslon
Funkcija 02 blok močni sončni svetlobi
Poreklo CN(Izvora)
Za bar steno, komercialne prijavite steno restavracija dekor
Okvir Material Drugo
Okvir Končna Drugo
Funkcija 04 brise vue

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki